@stage - Försvar är bästa anfall

@stage – Försvar är bästa anfall

Tid: ons 13 november 2024 13:00
Plats: Nolia

Relaterade evenemang

Inga relaterade evenemang

Om evenemanget

Försvar är bästa anfall

LEDARSKAP, TEAM OCH KOMMUNIKATION

Ni får ni möta tre profiler som genom sitt ledarskap på olika sätt skapat möjligheter för fler att lyckas. Hanna Marklund, försvarsklippa i vårt framgångsrika landslag i fotboll, Karl Engelbrektson som har försvarat Sveriges och EU:s gränser och Jonas Eriksson har nått de största scenerna som fotbollsdomare och har blivit synad i sömmarna vid varje beslut och har ständigt fått försvara sig och sitt team.

VI SIKTAR PÅ ATT VARA NORRLANDS VASSASTE FÖRELÄSNINGSARENA

Vi är mycket glada att kunna presentera ett föreläsningskoncept för Norrland. Varför ska man behöva åka till Stockholm för att ta del av det bästa? Det finns så fantastiskt mycket kompetens i Norrland.
Att kombinera intressanta personligheter, föreläsare, idrottsprofiler och näringslivstoppar. Sätt samman de mest intressanta under ett specifikt ämne = @Stage.

Jonas Eriksson
Sveriges mest framgångsrika domare
Du behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsningar. Han berör många aktuella ämnen – ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.
Jonas medverkar ofta som fotbollsexpert i TV-rutan. Han har även suttit med som en av drakarna i SVT:s ”Draknästet” där han investerade i olika idéer och entreprenörer.

Hanna Marklund
Försvarsklippa i svenska damlandslaget med fantastiska meriter
Hanna är före detta elitfotbollsspelare med 118 landskamper för Sverige. Hon är i dag organisationsutvecklare på Sunnanå Utveckling och expertkommentator i SVT sport. Hon har erfarenhet som HR-specialist, föreläsare och processledare i ledarskap och medarbetarskap.
I Hannas föreläsning får du insikter i bland annat att leda dig själv samt Jaget och laget.

Karl Engelbrektson
Fd. Arméchef inom den svenska militären
Karl tjänstgjorde som generalmajor och befälhavare för svenska armén från 2016 till 2023. Under denna period genomgick svenska armén en av sina största förändringar i modern historia. Han var även befälhavare för EU:s snabbinsatsstyrka Nordic Battlegroup 08.
Karl föreläser om ledarskap, strategi och förändringsledning. Dessutom ger han en inblick i det geopolitiska läget och en omvärldsanalys.

Hemsida: atstage.se
Längd cirka 4 timmar 13:00 – 17:00

Enkelbiljett
1 – 4 biljetter
Pris: 1 250 SEK/biljett

Biljettpaket
5+ biljetter
Pris: 1 000 SEK/biljett

Arrangör: @Stage

Fler evenemang