Visan lyfter med Erehed och Burströms

Tid/Plats

2024-04-27 Västra Paviljongen 19:00 Boka

Visums projekt ”Visan Lyfter” presenterar TOBIAS EREHED samt EMMA & HELENA BURSTRÖM. Vill du njuta av musikalitet, goda visor och en stor portion humor så ska du inte missa denna konsert, som genomförs den 27 april kl. 19.00 i Västra Paviljongen, Skolgatan 67 A, Umeå (östra delen av Vasaplan).

Visan Lyfter är ett projekt där Visum under 2024 i samarbete med Norrlandsoperan och studieförbundet Bilda kommer att genomföra 9 konserter spridda till olika platser i Västerbotten.

EMMA & HELENA BURSTRÖM
En duo som tar avstamp i pop, jazz, funk och annat som de genom åren tyckt om. Musiken är nyskriven eller från gamla byrålådor - men alltid egenskriven och på svenska. Kanske kommer texterna avhandla både tvångstankar och en vanlig arbetsdag i rymden. Kanske kommer vi byta instrument med varandra och med stor sannolikhet blir det bjussigt.

TOBIAS EREHED
Tobias är en malmöbaserad komiker/vissångare som ursprungligen kommer från Tärnaby, Sapmi. Han är en av Sveriges mest beresta underhållare, som uppträder från Ystad i söder till Kiruna i norr. Om man vill få en glimt av honom på scenen så kan man även hålla koll på Norra Brunns artistprogram. Där drar han sina skämt några gånger per säsong.
När han nu intar Västerbotten står visorna i fokus. Han uppträdde nämligen först som vissångare, innan han halkade in i standupens värld. Även i visorna arbetar han mycket med humor och självironi, men det kan även slinka igenom en och annan mer allvarsam och finstämd låt. Hans visor berör ämnen som exempelvis trångsynthet, drömmar och misslyckade psykologbesök som skapar en nyanserad och underhållande föreställning. Tobias har synts en hel del i media. Han var till exempel en av komikerna i SVT:s nyinspelning av Släng Dig i Brunnen. Han har också skrivit skämt för humorprogrammet Robins och deltagit en del i landets största poddar. Nu ser han väldigt mycket fram emot att låta sina visor och sin standup möta Västerbottenspubliken!
Hemsida: https://www.tobiaserehed.com/

OBS! 18-årsgräns. Köpt biljett återlöses ej.

Insläpp från kl. 18.15


Arrangör: Visans vänner i Umeå

Ordinarie 150 kr

Medlem Visum 120 kr

Längd: 2 timmar inkl. paus

Åldersgräns: 18 år

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej