VIP-Evenemang WRC RALLY SWEDEN

Tid/Plats


OBS! Datum inte spikat ännu, 11/2, 18/2 eller 25/2.

Björk & Boström Sportresor välkomnar dig till ett VIP-evenemang med rally, galakväll och rock’n’roll i samband med Rally-VM i Umeå.

När Rally Sweden avgörs i februari 2022 blir det första gången någonsin en deltävling i Rally-VM körs i våra trakter och också det största idrottsevenemanget Umeå någonsin varit med om. Över 100 miljoner tv-tittare kommer att vara bänkade och följa när VM-rallyt avgörs på snöiga vägar i Västerbotten.

Vi firar tillfället med en riktig rallydag, där vi följer några specialsträckor live och besöker Nolia; serviceplatsen för rallyt. På kvällen blir det gala på restaurang Äpplet, med god mat och dryck. Under ledning av kvällens konferencier Kaj Kunnas får vi intervjuer på scenen med några riktiga rallylegendarer - både internationella och lokala - och får höra om livet i rallycirkusen:
• Marcus Grönholm är tvåfaldig världsmästare i rally 2000 och 2002. Han vann också svenska rallyt vid fem tillfällen.
• Mikael Ericsson från Umeå tillhörde rallyeliten på 80- och 90-talet. Han vann bland annat argentinska rallyt och finska rallyt 1989.
• Thomas Rådström, Umeå. Framgångsrik rallyförare på 90–talet. Han vann bland annat svenska rallyt 1994 och var fyra gånger på pallen i Rally-VM.
• Petter Solberg, norrman numera bosatt i värmländska Torsby. Han vann 13 VM-deltävlingar och blev världs- mästare i rally 2003 samt i rallycross 2014 - 2015. Nu följer han sonen Olivier Solbergs WRC-karriär.

Kvällen avslutas med underhållning av Sveriges rockigaste rockband - The Boppers!

11.00 Samling på Nolia/I20. Vi ser en av rallyts specialsträckor.
13.00 Vi besöker serviceplatsen på Nolia. Inträde och lunch ingår.
15.00 Buss från Nolia till Vännäs/Bjurholm för ännu en specialsträcka.
16.30 Buss åter till Umeå.
19.00 Galakväll på Äpplet: Middag med öl och vin. Intervjuer med rallystjärnor under ledning av kvällens konferencier Kaj Kunnas:
- Marcus Grönholm - Mikael Ericsson
- Thomas Rådström - Petter Solberg
21.00 Underhållning av The Boppers.


Arrangör: Björk & Boström

VIP-Paket 2610 kr

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej