UTSÅLD Klubb Fanny - Petrina Solange

Tid/Plats


Sveriges roligaste komiker på Klubb Fanny i höst!

Fannyhösten inleds med årets manliga komiker och avslutas med årets kvinnliga komiker. Däremellan uppträder superstjärnan och Statementfestivalaktuella Emma Knyckare med Ina Lundström. Självklart uppträder även komiker från Umeås växande stand up-scen och Fanny Stand Ups egna komikerduo Tora Larsson och Elvira Lander.

Årets kvinnliga komiker, Petrina Solange kommer tillbaka till Klubb Fanny efter succéuppträdandet 2018 på Ersboda Folkets Hus. Petrina är känd som en rå och grov komiker och har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig.

Till vardags driver hon, tillsammans med ett gäng andra komiker, stand up-klubben Under Jord i Malmö. Hon har tre olika podcasts, "MÅNDAG", "Jorden går under" samt nystartade "Spelsekten". Dessutom sidekickar hon Farah Abadi i "Farah i P3" två gånger i veckan och har setts på tv i program som "Släng dig i brunnen", "Parlamentet" och "Tror du jag ljuger?".

Dörrarna till Studion öppnar kl 19. Showstart kl 20. Kom i tid för bästa platserna! Baren står öppen och en DJ spelar så slå dig ner, kom in i stämningen och njut av en fullspäckad humorkväll.

Åldersgräns: 18 år

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 150 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, Fanny Stand Up och Studieförbundet Bilda

Ordinarie 190 kr

Scenpass 150 kr

Student 170 kr

Längd: Ca 2 h

Åldersgräns: 18 år år

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej