Umeå Beer Club Meeting VT 2022

Tid/Plats

2022-06-01 Äpplet, Umeå Folkets Hus 18:30 Boka

 

 2 Mars: Öl och ost!

Öl och ost kan vara en av de bästa kombinationerna, så vi tänkte ägna en hel provning åt det! Varje öl kommer att paras med passande ost för att få fram fantastiska smaker. Från krämigt till skarpt till salt, vi kommer att provsmaka ett brett utbud för att väcka liva i smaklökarna.

Under denna provning kan vi inte tillgodose specialkoster så som laktosfritt, mjölkfritt eller vegansk kost.

 

23 mars: Guitars the Museum guidad rundtur och ölprovning! 

Guitars the Museum har de senaste åren blivit en stor attraktion i Umeå med turister från hela världen. För att fira detta kommer vi att göra en guidad rundtur i museet följt av en rock inspirerad ölprovning. Provningen hålls i barområdet på Guitars. Öl och rock and roll: den perfekta kombinationen!

Den guidade turen börjar kl. 18.30 så kom gärna 15 minuter innan.

 

6 April: Öl och choklad med Vintage Plantation!

Efter vår framgångsrika öl- och chokladprovning 2019 tänkte vi återkomma till temat till påsk igen! Vi kommer att para ihop öl med choklad från Umeås chokladfabrik Vintage Plantation, med ägaren Jenny till hands för att berätta om tillverkning och olika varianter av choklad under provningen.

 

4 Maj: 2nd annual charity beer tasting!

Under 2020 samlade vi ihop nästan 10 000 kr till välgörenhet och vi vill göra det igen! Pengarna som samlas in från biljettförsäljningen kommer att doneras till välgörenhet. Flera av Umeås bryggerier kommer att finnas på plats för att guida oss igenom deras fantastiska öl. Införskaffa en biljett, prova fantastiska öl och stötta en god sak på samma gång!

 

1 Juni: Världens ciderprovning! 

Även om vi heter Umeå Ölklubb har vi även en stor förkärlek till cider! När vädret blir varmare är försommaren den perfekta perioden att hålla en ciderprovning, med en rad olika stilar från när och fjärran. Sött, surt och torrt så kommer det att finnas något för alla att njuta av och kanske hitta nya favoriter inför en förhoppningsvis varm och solig sommar!


Arrangör: Umeå Beer Club

Ordinarie kr

Åldersgräns: 18 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej