Umeå Beer Club Meeting HT 2021

Tid/Plats


 

October 6th: Oktober-ween med Bryggverket

Vad gör man när man har tre olika idéer för en ölprovning men inte kan bestämma sig för vilken som är bäst? Jo, man slår helt enkelt ihop alla till en! Denna ölprovning kommer att bestå av en galen mix av oktoberfest samt halloween-inspirerad öl. Vi får även besök av våra speciella gäster från Bryggverket som personligen finns på plats för att visa upp och berätta om sin nyaste öl!

 

November 3rd: Trappist och belgiska öl

Belgien har en lång och härlig historia av ölbryggning, med just trappistölen särskilt känd runt om i världen. Denna ölprovning kommer att utforska alla fantastiska smaker som är associerade med den berömda bryggscenen från Belgien. Allt från dubbla till sura - det kommer att finnas en öl för alla!

Observera att denna ölprovningen är något dyrare än vanligt, detta helt enkelt eftersom att ölen är dyrare än vanligt att köpa in.

 

December 1st: Julprovning

Förra årets julprovning kunde tyvärr inte genomföras, men vi tänker att nu försöker vi igen! Vi kommer att fokusera på olika sorters juliga öler som är perfekta att njuta av under högtiden. En perfekt uppvärmning innan tomten kommer!

 

 


Arrangör: Umeå Beer Club

Ordinarie 370 kr

Längd: Ca 2,5 timmar

Åldersgräns: 18 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej