The Quest

Tid/Plats

2020-10-02 Idun, Umeå Folkets Hus 19:00 Boka

Skruvad stand-up i rustning.


Cédric Eeckhout är en medelålders man i kris. Iklädd en riddarrustning reser han runt i Europa för att söka efter sin identitet. Med sig har han sin pianospelande 
katt. Och mamma, som ihärdigt söker en livspartner åt sin son.

Cédrics liv är fullt av separationer. Först den mellan hans vallonska mamma och hans flamländska pappa. Och nu hela Europas, vars union hotar att spricka i kölvattnet av nationalismens framfart. I The Quest lyfter han fram de likheter som förenar hans personliga öde med hela kontinentens.

Iklädd riddarrustning ger sig Cédric ut på sitt äventyr. Med stöd av mamma – och sin pianospelande katt Jesus – söker han svar på existentiella frågor om
ursprung, gemenskap, identitet och kärlek i denna skruvade och komiska föreställning.

Cédric Eeckhout är en av Belgiens mest framstående skådespelare och har arbetat med många av Europas stora regissörer. Föreställningen är ett internationellt samarbete mellan Riksteatern och Théâtre National Wallonie-Bruxelles.

The Quest spelas på engelska och textas till svenska.

Missa inte föreläsningen inför föreställningen med Magnus Blomgren - läs mer om den här!

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening och Folkuniversitetet

Ordinarie 190 kr

Scenpass 150 kr

Student 170 kr

Ungdom 95 kr

Längd: ca 1 timme, 45 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej