Sextioplus Talkshow 2023

Tid/Plats


Sextioplus Talkshow gästas i Umeå av musikaliska talangen Natalie Carrion och Pop & Rocks egna Robert Jacobsson. Dessutom kommer husbandet att uppbackas av populäre Klas Norberg

Sextioplus Talkshow – En kväll med talkshow, lokala gäster och underhållning för dig som är 60+

Sextioplus Talkshow är en underhållningskväll med Robin Hörnkvist i spetsen. Den blir en livesänd kväll med publik där vi kommer att dela med oss av härliga anekdoter, skön musik från lokala artister och en hel del skratt. Robin Hörnkvist är känd som arrangör och musiker från Övik. Sedan 2014 har han drivit den mycket omtyckta showen Äldregalan, som årligen lockar till sig tusentals pensionärer till en show de sent ska glömma. Denna gång får ni se han i soffan tillsammans med härliga gästartister.

Talkshowens egna husband är inga mindre än Holmsten Trio, bestående av Pär-Åke Stockberg, Stefan Bonér och Micke Holmsten. Tillsammans med Robin och lokala artister blir det musik i alla dess former och genrer.

 

Sextioplus Talkshow arrangeras av Scenklart genom stöd av Kulturrådet och i samarbete med Södra & Norra Norrlands Folkets Hus & Parker.

 


Arrangör: Scenklart

Live 60 kr

Digital 60 kr

Längd: 90 minuter

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej