Sanna Nielsen - Min Sanna Jul

Tid/Plats


Stor julkonsertturné vintern 2022

I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.
Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!
Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter.
Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Se hela turnéplanen och läs mer på: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/


Arrangör: Krall Entertainment

Bästa plats 795 kr

Ordinarie 695 kr

Längd: ca 90 minuter

Åldersgräns: 5 år med målsman (rekommenderas från 13år) år

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja

Mer Info: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/