Såå fejk!

Tid/Plats


SÅÅ FEJK!
- Ny ungdomsföreställning från Profilteatern

Hur äkta kan en människa vara? Hur fejk kan en människa bli? Är det fel att vara fejk? Såå fejk! är en föreställning om att hitta sitt jag, sin plats, sin gemenskap. Vem är jag? Eller, vad är jag? På riktigt.

Här får vi bland andra möta black metal-sångaren Vira som plötsligt slutat skrika. Vi möter Zelda som har sparat länge för att köpa ett par Dr Martenskängor - original. Det kommer kännas i varje steg att de är på riktigt. Valentina fattar inte hur alla kan vara så real när hon inte har en aning om vem hon vill vara, till och med hennes pappa har ”hittat sig själv”. Charlie har gått till skogs. Bobo känner sig mer hemma 70 mil härifrån. Zeldas tråkiga mamma vill berätta om hur det var med de brända Scanbilarna på 90-talet. Men orkar nån lyssna? Och så möter vi skådespelarna såklart. Som ger allt för att vara äkta.

Tre skådespelare ikläder sig olika roller och grupptillhörigheter. Vi leker med klyschor, förvänt-ningar och identitetssökande, visar möjligheter och styrkan i att kunna vara den man vill. Med skruvade karaktärer, musik, lite dans och mycket varm humor. För högstadiet och uppåt.


Medverkande Annika Forslund Rimbléus, Jessie Lewis Skoglund & Tobias Morin
Manus och regi Lars Bringås
Scenografi och kostym Ulla Karlsson
Musik och konstruktion Martin Ogland
Musik och produktion Patrik Ågren
Rekvisita Jacob Petersson


Arrangör: Profilteatern

Ordinarie 150 kr

Scenpass 120 kr

Student 120 kr

Ungdom till och med 20 år 90 kr

Längd: Ca 1 h

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej

Mer Info: profilteatern.se