Podcast live - Värvet runt

Biljetter för evenemanget kommer släppas den 21 januari klockan 12:00


Medieprofilen Kristoffer Triumf gör talkshow av sin populära podcast. För att fira Värvets 8-årsdag åker han ut på en efterlängtad turné och möter nya spännande gäster.

Sedan 2012 har Kristoffer Triumf lockat lyssnare till mediefenomenet Värvet från studion i radhuset i Vällingby. Med närmare 200 000 lyssnare i månaden har Värvet blivit Sveriges största intervjupodd.

Genom åren har han fått fler än 350 makthavare, underhållare och kreatörer att dela med sig av sina liv, tack vare sin nyfikna och avslappnade stil. Till gästerna hör en lång rad kända svenskar och internationella storheter som Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher. Kristoffer Triumf har tilldelats ett antal priser och utmärkelser genom åren och har bland annat varit nominerad till Stora Journalistpriset. I samband med att podcasten fyller åtta år gör Kristoffer Triumf en efterlängtad livesatsning. Han har länge drömt att göra Värvet inför publik och våren 2020 blir det äntligen av. På turnén ryms ett tiotal spelställen och i varje stad får Kristoffer Triumf sällskap av två nya gäster på scenen.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, United Stage

Ordinarie 265 kr

Scenpass 225 kr

Student 225 kr

Längd: Ca 1 timme 30 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja