Peter, Bruno & Matilda - (Nästan) Unplugged

Tid/Plats


Under våren 2018 gjorde Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis och Matilda Grün stor succé med sin turné ”Peter, Bruno & Matilda - Unplugged. En show som från första till sista stund andades glädje, humor och framförallt storslagen musikalitet. Nu är de tillbaka! Samma koncept, nytt innehåll och en ännu större turné. Inför den här turnén har trion skapat sin egen Youtube-serie, där de en gång i månaden kommer att lägga ut avsnitt med exklusiva intervjuer, senaste nytt och smakprover inför konserterna. Även under turnén kan man följa med dem, både på och utanför scenen i personliga och humoristiska filmklipp och livesändningar. Tryck här för att komma till Youtubekanalen.


Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor. Trion kompar sig själva på instrument som piano, bas, gitarr, ukulele, trummor och bjuder tillsammans på en musikalisk kvalitét som få kan mäta sig med. Peter, Bruno och Matilda har alla digra meritlistor med otaliga huvudroller i musikaler, medverkan i mängder av TV-program och karriärer utomlands. Men det som gör de unika, är de hundratals konserter som de i egen regi skapat och producerat. Champions of Rock, Sommarkonsterter i St:Anna, Julturnéer och Peter & Bruno har hittills lockat en publik på över 300.000 personer!

--

OBS! Konserten har bytt lokal från Idun till Vävenscenen. Redan köpta biljetter är giltiga. Biljettcentrum kommer att kontakta berörda kunder med info om nya platsnummer under maj månad 2019. Vid frågor eller om du har köpt biljett innan 28 jan men inte hört något från oss ring 090-133180 eller mejla boka@biljettcentrum.com.


Arrangör: PNM Music

Ordinarie: 590 kr

Längd: ca 2 tim 45 min inkl. 30 min paus.

Paus: Ja

Numrerade platser: Ja