OK ROBOT

Tid/Plats


I Profilteaterns nya barnföreställning OK Robot får vi möta maskinerna och deras skapare och härskare - människan. Eller är det tvärtom? För maskinerna verkar inte alls vilja göra det de är programmerade för.

En människa känner sig urladdad. En robot vill ha kontakt. En laddningsstation spelar en viktig roll. Dessutom kör ytterligare en robot runt, en snillrik liten uppfinning med hög energi men som mest skapar oreda, trots att dess syfte ju var att göra livet lättare för männi-skan. Människan ja, som vill göra roboten till en avbild av sig själv. Men det är synd på den mänskliga faktorn, den som brukar ställa till det. Och just det väcker jobbiga känslor hos människan. Dock inte hos roboten, för den kan inget känna. Eller?

OK Robot är en filosofisk och humoristisk resa in i en nutida och framtida tillvaro där tekni-ken tar allt större plats. Föreställningen är en retrofuturistisk, teknikoptimistisk och skoj-dystopisk sci-fi-komedi om buggar mellan människa-maskin, maskin-maskin och kanske även människa-människa. Ett mischmasch av nykomponerad svängig musik, fantasifulla kostymer, maskin-beatbox och röriga robotar.

Från 7 år


Arrangör: Profilteatern

Ordinarie 120 kr

Scenpass 100 kr

Barn/Ungdom 60 kr

Längd: ca 40 minuter

Åldersgräns: 7 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej