Norrdans - IN SERVICE

Tid/Plats

2020-03-31 Idun, Umeå Folkets Hus 19:00 Boka

Norrdans har bjudit på upplevelser i skolor, skyltfönster, folkparker och förstås också i våra teaterhus. Men vad betyder det att dansaren själv är tillgänglig? Det undersöker koreografen Keren Levi och de åtta dansarna i föreställningen IN SERVICE.

Hur gör dansarna sig tillgängliga att uppträda inför en publik? Vad samtycker de till? Vad är deras motivation? Hur långt är de villiga att gå för att tillfredsställa sina egna behov, sina kollegors, och vad de antar att åskådarnas önskningar är? Och varför utsätter de sig för detta? Hur skulle ett uppror se ut?

Keren Levi är dansare och koreograf född i Israel men sedan 1997 verksam i Amsterdam. Där har hon sitt eget kompani, NeverLike som blandar (live) musik och videokonst med koreografisk konst. Keren Levi’s verk är mångtydiga, råa, roliga, provocerande. Keren Levi’s intresse bygger på dansarens historia, värderingar och perspektiv. Hon har vunnit många priser för sina arbeten som också visas flitigt i Europa. 
---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Norrdans, Umeå Teaterförening

Ordinarie 210 kr

Scenpass 170 kr

Pensionär / student 130 kr

Ungdom 60 kr

Längd: ca 70 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja