Nätet

Tid/Plats


I Nätet tar sig Profilteatern an det bekanta ämnet skräck med allt vad som hör därtill - hem-sökta hus, hemligheter och förbannelser - men den här gången för en ny målgrupp. Vi lovar en spännande och alldeles lagom ryslig upplevelse för barn från 10 år!

Agnes är en stjärnförfattare som ska skriva en rysare för ungdomar. Den snabba fram-gången har lett till skrivkramp och hennes tid börjar rinna ut. Felix, en illustratör och konst-när har fått uppdraget att illustrera Agnes bok. När Agnes nämner att det i hennes släkt finns en stuga som ingen vill ha väcker det Felix nyfikenhet. Vore det inte den perfekta mil-jön för att skriva en spännande bok? Agnes går motvilligt med på att åka dit. Hon har inte varit i stugan sedan tonåren och hennes minnen är minst sagt skrämmande. Nu sitter de ändå tillsammans i en bil på en gropig grusväg som leder till stugan. Vad de inte vet är att de är på väg mot sitt livs äventyr!

Profilteatern har i snart 20 år arbetat med temat skräck, men hittills uteslutande för en vuxen publik med 15-årsgräns. Den här gången har vi skapat en upplevelse för barn från 10 år och uppåt. Scenografen Ulla Karlsson skapar som alltid ett spännande rum för berättelsen och musiken komponeras av Jonas Holmberg som tidigare bland annat skrivit musiken till våra våra spöksuccéer En kvinna i svart och Tillbaka innan midnatt. Nätet är en ryslig pulshöjare för barn om hur en berättelse kan skriva sig själv.

 


Arrangör: Profilteatern

Ordinarie 140 kr

Scenpass 120 kr

Studerande 120 kr

Ungdom 100 kr

Längd: ca 50 minuter

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej