Nätet

Tid/Plats

2021-11-13 Profilteatern 14:00 Boka

I Nätet tar sig Profilteatern an det bekanta ämnet skräck med allt vad som hör därtill - hem-sökta hus, hemligheter och förbannelser - men den här gången för en ny målgrupp. Vi lovar en spännande och alldeles lagom ryslig upplevelse för barn från 10 år!

Agnes är en stjärnförfattare som ska skriva en rysare för ungdomar. Den snabba fram-gången har lett till skrivkramp och hennes tid börjar rinna ut. Felix, en illustratör och konst-när har fått uppdraget att illustrera Agnes bok. När Agnes nämner att det i hennes släkt finns en stuga som ingen vill ha väcker det Felix nyfikenhet. Vore det inte den perfekta mil-jön för att skriva en spännande bok? Agnes går motvilligt med på att åka dit. Hon har inte varit i stugan sedan tonåren och hennes minnen är minst sagt skrämmande. Nu sitter de ändå tillsammans i en bil på en gropig grusväg som leder till stugan. Vad de inte vet är att de är på väg mot sitt livs äventyr!

Profilteatern har i snart 20 år arbetat med ämnet skräck, men hittills uteslutande för en vuxen och en ung vuxen publik med 15-årsgräns. Med humor och spänning skapar vi den här gången en upplevelse för barn från 10 år och uppåt. Ulla Karlsson skapar som alltid ett speciellt rum för berättelsen och bakom musiken finns Jonas Holmberg som tidigare bl a komponerat musiken till våra spöksuccér En kvinna i svart och Tillbaka innan midnatt. Nätet blir en lagom ryslig historia om hur en berättelse kan skriva sig själv!

Medverkande Stina Gunnarsson & Tobias Morin
Manus och regi Jan Karlsson
Scenografi och kostym Ulla Karlsson
Musik Jonas Holmberg


Arrangör: Profilteatern

Ordinarie 120 kr

Scenpass/Studerande 100 kr

Ungdom 80 kr

Längd: ca 1 timme

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej