Middagsteater: Ett leende så litet som mitt kan vara just vad de behöver

Tid/Plats


Teater på maten, tack!

Vardagslyx i början av veckan med berättelser, humor och musik. På menyn står kvinnohistoria, glesbygdsbetraktelser, julstämning och en makalöst medryckande orkester. Varsågoda!

En föreställning inspirerad av Emily Dickinsons liv och verk

Kajsa Reicke, känd från Umeås egen Tantteatern, ger tillsammans med musikern Carlos de Rada en scenisk hyllning till Emily Dickinson – en egensinnig poet med en helt egen röst. Under sin livstid var hon i stort sett okänd, idag är hon en av våra mest älskade och mytomspunna poeter. Här möter vi henne så att säga i andlig form, i ett innerligt samtal med musikalisk inramning.

Emily Dickinson (1830-1886) är en av USA:s största och mest originella poeter genom tiderna. Hon var en skarpsynt iakttagare, experimenterade med uttryck och utmanade de befintliga definitionerna av både poesi och poetens verk. Hon levde ett tillbakadraget liv och fick ett betydligt större erkännande för sin poesi efter sin död. Äntligen får vi lära känna henne på djupet.

Teater + varmrätt, sallad, bröd, kaffe, chokladbit

24 oktober kl 18.00, middagsservering kl 17.20 (Baren är öppen)
Dörrarna öppnas 1 timme före show.

Ange om specialkost önskas. Hörhjälpmedel finns.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Västerbottensteatern, Umeå Teaterförening, Umeå Folkets Hus, ABF

Ordinarie 290 kr

Scenpass 270 kr

Längd: ca 1 timme

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej