KONSERTHUSTURNÉ MED JON HENRIK FJÄLLGREN

Tid/Plats


I konserthus runt om i Sverige, Norge och Finland bjuds publiken på en mäktig och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån artister såsom Leonard Cohen, Eva Cassidy, John Lennon med flera.
Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify tar nu Jon Henrik steget in i flera av Scandinavians finaste konserthus.

”Att som same få ta in jojken i musikens finrum som ett konserthus står för känns otroligt inspirerande. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras musik som passar in både i konserthus och som hyllar moder jord, hälsar Jon Henrik.”

Turnén inleds i Örebro Konserthus den 5 februari och dagen efter, på samiska nationaldagen, intar han Oslo Konserthus. Därefter blir det ytterligare 9 stopp innan turnén avslutas i Helsingfors fantastiska konserthus under mars månad.


Arrangör: Gävla Live

Ordinarie 530 kr

Ungdom 320 kr

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja