Klubb Fanny - Kirsty Armstrong + Marcus Thapper

Tid/Plats


Instagramkomiker, podcastdrottningar, improvisatörer och en och annan rolig typ tar plats på Klubb Fanny i vår. Klassisk stand up varvas med nya humorformer när nästa generations komiker prövar sina vingar tillsammans med humoreliten. Höstens klubbar sålde slut så säkra dina biljetter i tid. 

Nominerad till Årets kvinnliga komiker på Svenska Stand Up galan! Ståuppkomikern, programledaren och podcastdrottningen Kirsty Armstrong har tagit monopol på att vara elak och komma undan med det. Den världsvana och naturligt roliga komikern har uppträtt överallt i Sverige och fått publiken att skratta med när hon charmar den med sin lättsamma och samtidigt råa stil. På bara några få år har Kirsty Armstrong hunnit bli nominerad till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan (2019), medverkat på Comedy Central och är en återkommande gäst i Helgen i P3. Hon hörs i podcasterna Copy+Paste, På Riktigt Podcast samt Bärs & Pattar.

Marcus Thapper är Linköpingskomikern som har synts på i princip alla landets standupscener och som driver klubben Pandora i Göteborg. Han har medverkat i SVT:s Släng dig i brunnen och poddarna AMK Morgon, Kolla Svensken och Ludde och Marcus. Med ett oskuldsfullt yttre lyckas han överraska publiken med sin skarpa och råa humor.

Från 18 år. Dörrarna till Studion öppnar kl 19. Showstart kl 20. Kom i tid för bästa platserna! Baren står öppen och DJ Jonni Salimi spelar. Så slå dig ner, kom in i stämningen och njut av en fullspäckad humorkväll!
---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, Fanny Stand Up och Studieförbundet Bilda.

Ordinarie 190 kr

Scenpass 150 kr

Student 170 kr

Längd: ca 3 timmar

Åldersgräns: 18 år

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej