Klubb Fanny: Charlotta Björck + John Gillberg

Tid/Plats

2020-02-12 Studion, Umeå Folkets hus 19:00 Boka

Instagramkomiker, podcastdrottningar, improvisatörer och en och annan rolig typ tar plats på Klubb Fanny i vår. Klassisk stand up varvas med nya humorformer när nästa generations komiker prövar sina vingar tillsammans med humoreliten. Höstens klubbar sålde slut så säkra dina biljetter i tid.

Humoristen och konstnären Charlotta ”Beyoncé” Björck har över trettiofem tusen följare på Instagram och är ”BÄST PÅ HELAHELAHELA INTERNET” enligt en entusiastisk följare.

Charlotta är producent, projektledare och huvudperson för podcasten "Inre Geni Slash Demon". Hennes talanger tar sig många uttryck - förutom att driva sin egen podcast tecknar hon serier samt skriver och framför sin egen musik.

Beyoncé Björck är en rörelse för det som inte faller inom normen. Hon gräver bakom lyckliga fasader på instagram på jakt efter det trasiga och skitiga hos människan.

Charlotta nominerades till Årets webbhumor på Barncancergalan 2018.

John Gillberg gör humor som är rolig i första läget och ännu roligare när han vaskat materialet genom sitt egna finmaskiga humornät. Få komiker kan vrida en tanke på ett så roligt sätt som John som just nu är aktuell i SVT:s” Släng dig i brunnen”.

Från 18 år. Dörrarna till Studion öppnar kl 19. Showstart kl 20. Kom i tid för bästa platserna! Baren står öppen och DJ Jonni Salimi spelar. Så slå dig ner, kom in i stämningen och njut av en fullspäckad humorkväll!

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, Fanny Stand Up och Bilda

Ordinarie 190 kr

Scenpass 150 kr

Student 170 kr

Längd: ca 3 timmar

Åldersgräns: 18 år

Paus: Ja

Numrerade platser: Nej