Kartan över oss

Tid/Plats

2020-04-25 Utgångspunkt - Fika! i Väven 15:00
2020-04-26 Utgångspunkt - Fika! i Väven 15:00

Tiden är inne, platsen är här. Stormarna rider oss och den inre kompassnålen snurrar. Har vi gått vilse eller är vi på väg att hitta rätt? Närmar vi oss Jordens kant eller har vi redan trillat över den? En kamp om redan existerande kartor. Kanske behöver vi en ny?

För första gången bjuder Riksteatern in till en GPS-programmerad ljudpromenad i landsomfattande format. Kartan över oss är en existentiell hörlursvandring genom det inre landskap som uppstår när vi försöker tänka på framtiden. Du väljer själv din egen väg och bestämmer hur lång föreställningen ska vara. För varje plats du besöker växer kartan och berättelsen.

Det konstnärliga teamets medlemmar Lisa Färnström, Joakim Rindå och Hampus Norén känns igen från tidigare produktioner som Nationalparken, Landet Inuti, Sång till välfärden, Fäboland och Vi som bor här. Detta blir första gången de arbetar tillsammans i denna konstellation.

Kartan över oss är ett existentiellt vandringsdrama med dig själv i huvudrollen som avslutar Riksteaterns två tematiska spår "Demokratins gränser" och "Människa och natur".

För att uppleva verket använder du din egen mobil och egna lurar. Mobilen behöver ha tillgång till internet och GPS.

Fri entré, men biljetter krävs. Biljetter finns att hämta på Kulturreceptionen på Väven från 11 april.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, Väven, ABF

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej