Information

Tid/Plats


 

Med anledning av regeringens beslut om att begränsa folksamlingar upp till 50 personer så är det många som skickar frågor.

Vi på Biljettcentrum vill uppmana folk att i första hand ta del av information här på hemsidan och i andra hand skicka mail.  På grund av att det är så många som skriver just nu kan det ta längre tid än vanligt att få svar men vi jobbar för fullt för att kunna svara på alla frågor.

Den här sidan uppdateras allt eftersom vi får in information.

Ticksters kundtjänst 0771 47 70 70 eller support@tickster.com

Är evenemanget jag ska gå på inställt?

Om ett evenemang blir inställt så kommer ett mail med information skickas ut från Biljettcentrum till alla som köpt biljett. Där kommer det stå information om eventuella återköp. Det kommer också finnas en lista här på hemsidan över de evenemang som ställts in.

Om du har en biljett till ett evenemang, var uppmärksam på din mail och även skräpposten.

 

Kan jag få mina pengar tillbaka?

Om ett evenemang ställs in så är det upp till arrangören att bestämma ifall kunderna får pengarna tillbaka. Förhoppningsvis kommer besked inom ett par dagar.

Om man däremot väljer att stanna hemma på grund utav oro så gäller samma regler som förut. Inga återköp kommer att göras. Biljetten är dock inte personlig utan det går utmärkt att sälja den vidare till någon annan.

 Generellt erbjuds kunder att få tillbaka sina pengar inom en månad från att mailet skickas ut. Därför är det särskilt att vara uppmärksam på sin mail och skräppost.

Kan man byta till ett annat evenemang?

Eftersom att de olika föreställningarna presenteras av olika arrangörsbolag så är det inte möjligt att byta emellan.

 Vad händer med mitt presentkort?

Vi har förlängt alla presentkort som har ett utgångsdatum mellan 01/12 2020 & 30/4 2021. Presentkortet har förlängts med 1 år, utgångsdatumet kommer alltså vara detsamma men ett år längre fram i tiden. Du behöver inget nytt presentkort, det du har kommer att gälla den förlängda tiden.

 


Arrangör: Biljettcentrum

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej