Head Peace

Biljetter för evenemanget kommer släppas den 27 januari klockan 12:00


Niki Tsappos, gungande groove och inre frid


Hiphopstjärnan Niki Tsappos tar med publiken in i ett meditativt headspace där sökandet efter peace står i centrum. En plats där lugnet simmar, grooves gungar och rytmer rullar.

Head Peace är hiphopstjärnan Niki ”Awandee” Tsappos första renodlade scenverk. Med grunden i hiphop förs vi in i ett afrofuturistiskt universum. Publiken välkomnas in till ett meditativt headspace där sökandet efter frid står i centrum. I en drömsk och intim tillvaro där lugnet simmar, grooves gungar och rytmer rullar får vi utrymme att landa och vila våra tankar för en stund.

Gränsen mellan den inre och yttre världen blir alltmer suddig, rörelsen är språket och dansen är fri. Vad är det vi väljer att släppa ut i det yttre spacet och vad väljer vi att behålla?

På scenen ser vi Kelly Bigirindavyi och Claudio ”Comics” Fernandes, två internationellt etablerade freestyledansare med ett starkt personligt uttryck. Musiken till föreställningen är skriven av kompositören Ayesha Quraishi.

2010 var Niki Tsappos en del av den första kvinnliga duon i världen att vinna världens största streetdancetävling Juste Debout i Paris, vilket fångades upp i guldbaggeprisade dokumentären Martha & Niki. Tillsammans med dansaren Andreas Sanchez har hon grundat danskollektivet Cipha 64.

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening

Ordinarie 190 kr

Scenpass 150 kr

Student 170 kr

Ungdom 95 kr

Längd: 60 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej