Den sista måltiden - Mord till bords

Tid/Plats

2021-05-07 Elite Hotel Mimer 19:00 Boka
2021-05-08 Elite Hotel Mimer 19:00 Boka
2021-05-15 Elite Hotel Mimer 19:00 Boka

En känd miljardär anordnar tillsammans med ett eventbolag en mycket speciell spelkväll. Spelet går ut på att i lag knäcka koder och låsa upp ledtrådar för att lokalisera och rädda miljardären som låtsas vara kidnappad. Det är klurigt och det kommer att krävas att deltagarna plockar fram sina bästa deckarkunskaper. Dessutom kommer det att serveras en utsökt trerättersmeny.

Men snart tar spelkvällen en oväntad vändning när ett mord begås. Nu handlar det inte längre om att befria en person från sina fiktiva kidnappare. Nu handlar det om att hitta en verklig mördare. Vågar DU delta i spelet? Välkommen till Den sista måltiden.

Den sista måltiden är den åttonde i raden av våra populära mord till bords-föreställningar som har gjort succé runtom i Sverige. Publiken dras på ett lättsamt och intrikat sätt in i handlingen. Spelscenerna sker under en trerättersmiddag och avslutas med att publiken själva får vara med och lista ut vad som egentligen har hänt.

Medverkande:
Lina Hognert
Tobias Morin
Monika Lindgren
Jessie Lewis Skoglund
Daniel Rudstedt

 

- MENY från artonnittiosju:

Förrätt: Pepparrotscheesecake med rökt lax
Varmrätt: Rödvinsbräserad högrev, confiterad potatis, morotscrème samt rödvinssky smaksatt med vindelrökt fläsk.
Dessert: Passionsfruktsmousse med vit choklad och rostad kokos.

VEGETARISKT/VEGAN

Förrätt: Pepparrotscheesecake med rökt tofu.
Varmrätt: Bakad spetskål, ragu på svamp, lök, rotsaker och belugalinser, serveras med örtcreme.
Dessert: Passionsfruktsmousse med vit choklad och rostad kokos.

 

Information med anledning av Covid-19

Vi vill att du som publik tryggt ska kunna besöka vår mordgåta Den sista måltiden. Din upplevelse och trivsel är viktig för oss. Därför har vi anpassat föreställningen och följer folkhälsomyndighetens restriktioner om högst 50 personer i publiken. Vid varje bord finns gott om plats att hålla avstånd mellan dig och övriga gäster. Borden kommer dessutom att placeras på lämpligt avstånd från varandra. Golvmarkeringar hjälper dig att hålla avstånd till andra vid entrén in till Mimersalen och framför baren. Handsprit finns tillgängligt för alla. Skådespelarna kommer hålla ett avstånd till alla gäster på minst 1,5 meter.

De nya datumen ersätter föreställningarna som skulle blivit av i november.
Flytten ser ut som följande:
20 nov --> 19 feb
21 nov --> 20 feb
27 nov --> 23 april
28 nov --> 24 april

 

Längd: ca 3 h, inkl trerättersmiddag
Arrangör: Profilteatern
OBS! Biljetterna måste bokas och hämtas ut senast tre dagar före valt föreställningsdatum. Trerättersmeny ingår. För information om meny och specialkost se: www.profilteatern.se


Arrangör: Profilteatern

Ordinarie 725 kr

Längd: ca 3 h, inkl trerättersmiddag

Paus: Nej

Numrerade platser: Nej