Den overkliga sanningen om Bob Hund

Tid/Plats

2023-01-27 Idun, Umeå Folkets Hus 19:00 Boka

Sveriges bästa liveband tar tragikomisk föreställning till Umeå


Upplev med egna ögon hur Bob Hunds medlemmar utmanar varandra gällande när, var och hur bandet bildades, gjorde sin första konsert och få reda på vem som egentligen stjäl all uppmärksamhet!? Hur håller man ihop som grupp i en tid som premierar individen? Hur får man sex personer som inte passar in att passa ihop? Det skildras genom berättelsen om Bob Hund.

En prototyp av föreställningen Den overkliga sanningen om Bob Hund med nyskrivna texter och melodier, sattes upp på Helsingborgs Stadsteater sommaren 2022. Nu åker de ut i Sverige och landar i Umeå 27 januari.

- Vi testar våra överreaktionsförmågor inför publik. Om vi råkar börja gräla kan vi dessutom ta betalt för eländet, i stället för att på demokratiskt vis tjafsa varandra hålögda i replokalen oavlönade. Sanningen är overkligare än någonsin, säger Bob Hunds Thomas Öberg.

För manus står Hanna Nygren, regi av Kajsa Giertz samt kostym och dekor av Helle Damgård.

---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Umeå Teaterförening, Kulturföreningen Humlan

Ordinarie 350 kr

Scenpass 295 kr

Student 320 kr

Ungdom 175 kr

Längd: ca 1h, 30 min

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja