Best of Creedence and John Fogerty Tour

Tid/Plats

2024-04-19 Idun, Umeå Folkets Hus 19:30 Boka

CREEDENCE TRIBUTE

- BEST OF CREEDENCE AND JOHN FOGERTY TOUR

Nu är det klart att vi fått äran att producera Europas bästa Creedence band när de ger sig ut på en helt ny show våren 2024!

Svenska "Creedence Tribute" anses som ett av Europas bästa hyllningsband till CCR & John Fogerty och har i närmare 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler. Turnépremiär blir det den 15 mars 2024 och gästar 14 orter runt om i landet.

Creedence Tribute är nu aktuella med en helt ny magnifik show och Sverigeturné i vår som fått namnet “The Best Of Creedence & John Fogerty Tour”.

Creedence Tribute anses som ett av Europas bästa hyllningsband till CCR & John Fogerty.

Creedence Tribute har nu i närmare 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler men även turnerat flitigt ute i Europa.

Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en fartfylld kväll fylld av spelglädje och rock´n roll där publiken slungas tillbaka till tiden då det begav sig.

I Showen har medlemmarna i Creedence Tribute valt ut "det bästa av det bästa" av Creedence Clearwater Revival & John Fogerty fans får uppleva de odödliga hitsen kring ett av världens största band.

Creedence Tribute är så nära originalet det går att komma. Om man blundar är det svårt att avgöra om det är originalet Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

"The Midnight Special" från en av deras konserter har visats över 31 miljoner gånger på YouTube.

Bland Creedence Clearwaters Revivals mest kända låtar kan nämnas:
Proud Mary
Bad Moon Rising
Down On The Corner
Fortunate Son
Up Around The Bend
Have You Ever Seen The Rain?
Who´ll Stop The Rain

OBS! 13årsgräns. Köpt biljett återlöses ej. 


Arrangör: MTLive AB

Ordinarie 560 kr

Längd: 2 tim & 10 min inkl. paus

Åldersgräns: 13 år

Paus: Ja

Numrerade platser: Ja