Ane Brun

Tid/Plats

2022-04-03 Idun, Umeå Folkets Hus 19:00 Boka

After the Great Storm Tour 2022


Kulturföreningen Humlan och Umeå Teaterförening presenterar stolt Ane Brun! 

Norsksvenska sångerskan Ane Brun stod för ett par av förra årets bästa album, dubbelsläppet After the Great Storm och How Beauty Holds the Hand of Sorrow. För dessa tilldelades hon i år, ytterst välförtjänt, Grammis för Årets Alertnativa Pop och Årets kompositör samt Musikförläggarnas Pris både för Årets textförfattare och Årets kompositör.    

Den pågående Europaturné är den första sedan 2016. På scenen flankeras Ane av Per Eklund (trummor), Martin Hederos (keyboards), Johan Lindström (keyboards, pedal steel, gitarr), Felisia Westberg (bas), Lovisa Samuelsson (cello, slagverk) och Anna Lund (trummor). 

Så här skrev Hymn om Ane Bruns konsert i Malmö:   

”Det är sällan man ser en artist ta över en konserthall så fullständigt. Ane Brun stampar in på scenen, kroppsspråket skriker pondus, varenda centimeter ägs. Hon beter sig som en äkta popdiva, en vitklädd general, iklädd en powersuit med axelvaddar och glittrande epåletter av metall. Med slängande hårman, yviga dirigentgester och en röst som får läktarna att vibrera. Ane Brun äger scenen, publiken och hela Malmö Live. Precis som äkta popdivor gör.”

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.


---
Bli medlem i Umeå Teaterförening och få rabatt!
Med Scenpasset får du rabatt. Scenpass kostar 160 kr (50 kr för ungdom upp till 25 år) och gäller i ett helt år. Beställ på scenpass.nu eller köp direkt hos Biljettcentrum.


Arrangör: Kulturföreningen Humlan, Umeå Teaterförening

Ordinarie 450 kr

Scenpass 350 kr

Medlem i Humlan 350 kr

Längd: ca 90 min

Åldersgräns: 13 år

Paus: Nej

Numrerade platser: Ja